Siivouspalvelut Oulussa

Kotiapusi on luotettava siivouspalveluiden tarjoaja Oulun seudulla. Varaa kotisiivous, ikkunanpesu tai muuttosiivous jättämällä soittopyyntö tai viesti yhteydenottolomakkeen kautta.
Varaa siivous

Näin se tapahtuu

Siivouksen vaiheet

Yhteydenotto

Jätä meille soittopyyntö, lähetä sähköposti tai laita viesti lomakkeella. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian.

Alkukartoitus

Otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme siivoustarpeesi ja budjettisi sekä varaamme halutessasi maksuttoman arviokäynnin hinta-arvion tarkentamiseksi.

Siivoustyö

Ammattilaistiimimme saapuu paikalle ja suorittaa siivoustyön sovitusti, minkä jälkeen sinä voit nauttia puhtaasta kodista.

Siivouspalvelut Oulu

Tarjoamme nämä siivouspalvelut Oulun seudulla:

Monipuolisten siivoustöiden lisäksi meiltä voi tilata myös kotipalveluita. Tutustu kotipalveluihimme täällä.

Kotiapusi Oy:n työntekijä päällään musta siivouspalvelun työpaita petaamassa sänkyä.

Oulun seudun hinnastomme

Kotisiivous

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Jatkuva sopimus

44 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 17,60 € /h

Kertakäynti

49 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,60 € /h

Ikkunanpesu

49 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,60 € /h

Erikoispesut (mm. sängyn syväpuhdistus, tehopesut) erikseen sovittavalla hinnalla.

Käynti- ja välinemaksu

(sis. imurin)

Kotisiivous tai ikkunanpesu

12 € / kerta

Kotiapusi Oy:n kaksi työntekijää hymyilemässä kameralle. Heillä on päällään vihreät työpaidat Kotiapusi-tekstillä.

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

Kotiapusin kaksi työntekijää siivoamassa vihreat paidat päällä

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Kiitos siivouksesta. Olipa ihana tulla kotiin, kun jo ovella oli vastassa puhdas tuoksu. Tästä on mukava jatkaa lomaviikkoa!

– Ulla-Maija

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Kaksi valkoisiin siivouspalvelun työvaatteisiin pukeutunutta siistijää siivoamassa.

Mitä lupaamme?

Sydämelliset siivoustyöt Oulun seudulla

Kotiapusi tarjoaa luotettavat, ekologiset ja sydämelliset siivoustyöt Oulussa. Valikoimaamme kuuluu niin kotisiivoukset, ikkunanpesut kuin muuttosiivouksetkin. Huolehdimme siitä, että sinun ei tarvitse huolehtia kotisi siisteydestä astuessasi kotiin tehdyn työmme jälkeen. Valitse joko kertaluontoinen siivous tai siivous jatkuvalla sopimuksella, jolloin pääset nauttimaan siivouksen tuomista eduista säännöllisesti. 

Kotiapusi on toiminut Oulun seudulla jo kohta 5 vuoden ajan käsittäen Oulun kaupungin alueiden lisäksi myös kodit Kempeleessä, Oulunsalossa, Jäälissä ja Kiimingissä. Tiedämme, että siivoustarpeet voivat vaihdella reilustikin eri kotien ja perheiden välillä. Niinpä räätälöimme siivoukset juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi.

Varaa siivouspalvelu Oulun kotiisi alkaen 38,90 €/h (alv. 0%), kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 15,56 € /h (alv. 0 %), soittamalla meille 040 7668 198 tai lähettämällä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

Arvonlisäveroton siivous on mahdollista osana kotipalvelua, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi, tai palvelu on muutoin arvioitu tarpeelliseksi esimerkiksi lasten tai nuorten hoitoon ja huoltoon liittyen. Kysy meiltä olisitteko oikeutettuja arvonlisäverottomaan palveluun.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Oulussa maksat siivouspalvelusta alkaen 38,90 € /h (alv. 0 %). Kotitalousvähennyksen jälkeen hinta on alkaen 15,56 € /h (alv. 0 %). Ikkunanpesulle määritelty hinta on alkaen 43,90 € /h (alv. 0 %) ja vähennyksen jälkeen alkaen 17,56 € /h (alv. 0 %). Arvonlisäveroton palvelu on mahdollista osana sosiaalitoimen kotipalvelua. Lue lisää kotipalvelusivultamme.

Kyllä. Toimialueemme Oulun seudulla kattaa myös Kempeleen, Oulunsalon, Jäälin ja Kiimingin.

Muuttosiivouksen hinta on 49 € /h ja kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 € /h.

Siivoustyön sisältö vaihtelee sen mukaan, onko kyseessä kotisiivous, ikkunanpesu vai muuttosiivous. Tarkemmat tiedot eri siivouspalveluiden sisällöistä voi tarkistaa kunkin palvelun omalta sivulta.

Yhteystietolomake

Yhteydenotto­lomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme teille mahdollisimman pian.

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.