Kotipalvelu

Kun arjen askareet eivät syystä tai toisesta luonnistu enää entiseen tapaansa, olemme apunasi. Tarjoamme tukipalveluja ikäihmisille ja toipilaille. Kotiapusi tuo turvallisemman arjen kotiisi.
Ota yhteyttä

LAATUTAKUU

Miksi sinun kannattaa valita meidät

Asiakaslähtöisyys

Kotipalvelujen tilaaminen lähtee itse asiakkaasta ja hänen lähimmäisistään. Kartoitamme asiakkaan tarpeet laajasti ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelupaketin asiantuntemuksemme pohjalta.

Ihmiseltä ihmiselle

Haluamme, että asiakkaamme tuntee olonsa mukavaksi ja kotoisaksi seurassamme. Ammattilaisemme on koulutettu kohtaamaan kotipalveluiden asiakkaat aina ihmisinä. Meille tärkeintä on, että saat paitsi tarvitsemasi fyysisen, myös henkistä turvaa ja apua.

Pitkäkestoisuus

Kotipalveluitamme voi tilata yksittäisiin käynteihin. Usein kotipalvelu kuitenkin tilataan pitkälle ajalle, jolloin pääsemme näkemään asiakkaamme muuttuvia tarpeita kuukausien ja vuosienkin varrella. Tarvittaessa tuemme koko perhettä päätöksissä ja neuvomme eteenpäin.

MITÄ TARJOAMME?

Laadukasta kotipalvelua

Kotipalvelu on kokonaisvaltainen palvelumuoto, joka ei yleensä keskity vain yhden tehtävän suorittamiseen. Kotipalvelut ovat tukena silloin, kun sinä tai joku perheenjäsenesi tarvitsee apua erilaisissa arjen askareissa aina siivoamisesta ruoka- ja vaatehuoltoon tai virkistäytymiseen.

Meidän ja kotipiirinne yhteisenä tavoitteena on arjen helpottaminen ja tukeminen; toimimme tukena paitsi ikääntyville, myös toipuville potilaille ja muille apua tarvitseville. Kysy meiltä olisitteko oikeutettuja arvonlisäverottomaan kotipalveluun.

Teemme aina kirjallisen palvelusopimuksen ja -suunnitelman tarvittaessa myös yhdessä omaisten kanssa.

Hinnastomme

Kotipalvelu

Kotipalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Jatkuva sopimus, alv 0%

38,90 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 15,56 € /h

Kertakäynti, alv 0%

43,90 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 17,56 € /h

Ikkunanpesu, alv 0%

43,90 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 17,56 € /h

Käyntimaksu

Kotipalvelu

12 € / kerta / alv 0%

Kotipalvelu

Kotipalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Jatkuva sopimus, alv 0%

43,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 17,40 € /h

Kertakäynti, alv 0%

48,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,40 € /h

Ikkunanpesu, alv 0%

48,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,40 € /h

Käyntimaksu

Kotipalvelu

15 € / kerta / alv 0%

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

Kotiapusin kaksi työntekijää siivoamassa vihreat paidat päällä

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta
Kotiapusi Oy:n valkoiseen huppariin pukeutunut kotipalvelutyöntekijä ikkunan edessä selin kameraan päin vaaleatukkainen lapsi sylissä.

Oma koti kullan kallis

Kotipalvelut ovat arjen auttava käsi

Aina ei tarvitse selvitä itse. Kotipalvelut tulevat usein kyseeseen silloin, kun ikääntyvä ihminen tai sairaudesta toipuva henkilö vaatii erityistä huolenpitoa. Tällöin kysymykset esimerkiksi kodin siisteydestä ja järjestyksestä nousevat pintaan; kuka suvusta tai ystävistä ehtisi käydä huolehtimassa läheisestään töiden jälkeen? 

Kotiapusi on läsnä arjen haastavissa tilanteissa. Ammattitaitoiset kotiapulaiset ovat kokeneita arjen auttajia. Tarjoamme sekä konkreettista apua, kuten siivousta, vaate- ja ruokahuoltoa, että henkistä hyvinvointia. Tärkeimpänä yhteisenä tavoitteena on itsenäisyyden säilyttäminen tai palauttaminen autettavan henkilön tilanteesta riippuen. 

Yrityksemme tarjoamat kotipalvelut toimivat ihmiseltä ihmiselle -periaatteella. Pyrimme tukemaan asiakkaidemme arkea ja jaksamista parhain mahdollisin keinoin. Voit luottaa siihen, että me huolehdimme teistä ja kodistanne kuin omastamme.

Ota huomioon, että kotipalvelut on mahdollista saada ilman arvonlisäveroa, mikäli toimintakyky on heikentynyt väliaikaisesti tai pysyvästi. Kotipalvelut ovat myös kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua. 

Olemme rekisteröityneet yksityisten palveluiden tarjoajien rekisteriin toimialueenamme Oulussa ja Kempeleessä. Olemme myös suorittaneet Palveluja kotiin -passin, joka vahvistaa ja varmistaa kodeissa tuotettavan palvelutyön luotettavuutta ja laatua.

UKK

Näitä meiltä kysytään:

Kotipalvelun hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta.

Se on asiakkaan päätettävissä.

Kotipalvelu voi sisältää monia erilaisia arjessa avustavia palveluita, kuten pientä siivousta tai ruoka- ja vaatehuoltoa. Kotisairaanhoitoa emme tarjoa.

Olemalla meihin yhteydessä soittamalla tai sähköpostilla.

Työntekijämme ovat tehneet vaitiolosopimuksen työsopimuksen yhteydessä ja tämä sopimus on voimassa myös, vaikka työsuhde loppuu Kotiapusi Oy:n kanssa.

Kotiapusi

Yhteydenotto­lomake

Haluatko lisää tietoa siivouspalveluistamme, tai kenties jo varata siivouskäynnin? Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin vastaamme teille mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous