Jätä soittopyyntö

Muuttosiivous

Muutto on stressaavaa aikaa. On järjesteltävää, pakattavaa, kannettavaa ja koko muu elämä. Samalla muuttosiivouksen vaatimukset ovat kiristyneet etenkin vuokranantajien silmissä. Jätä muuttosiivous meille ja keskity uuden alun odotukseen – me huolehdimme vanhan ja myös uuden kotisi putipuhtaaksi.
Ota yhteyttä

LAATUTAKUU

Miksi sinun kannattaa valita meidät

Selkeä hinnoittelu

Haluamme, että asiakassuhde perustuu pitkäikäisyyteen ja luottamukseen. Kotiapusi tarjoaa selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelumallin. Tiedät aina sen, mistä ja miten paljon maksat.

Ekologiset valinnat

Meistä jokainen jättää (hiili)jalanjälkensä tähän maailmaan. Haluamme tehdä siitä mahdollisimman pienen valintojen kautta. Kotiapusi käyttää ekologisia puhdistusaineita ja monikäyttöisiä siivousvälineitä sekä pyrkii minimoimaan autoilun tarvetta.

Joustavuus

Siivoustarpeet voivat muuttua äkillisestikin. Kotiapusi tarjoaa joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan, myös muuttuneessa tilanteessa. Riittää, että ilmoitat meille muutoksista.

MITÄ TARJOAMME?

Muuttosiivous sisältää:

 • Asunnon perusteellisen siivouksen
 • Ikkunanpesun
 • Tehopesut
 • Kalkinpoiston

Muuttosiivouksen sisältöä voidaan räätälöidä sille asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Koko asunto

 • Pölyjen pyyhkiminen
 • Väliovien, karmien ja kahvojen pyyhkiminen
 • Valokatkaisijoiden pyyhkiminen
 • Peilien ja lasipintojen pyyhkiminen
 • Lattialistojen imurointi
 • Lattian imurointi ja kosteapyyhintä

WC ja kylpyhuone

Peilien ja lasipintojen pyyhkiminen
Pesualtaan ja hanojen pyyhkiminen
WC -istuimen puhdistaminen

Keittiö

Kaapistojen ja kahvojen pyyhkiminen
Välitilan pyyhkiminen
Kodinkoneiden pyyhkiminen
Tasojen ja pöytien pyyhkiminen
Tiskialtaan ja hanan puhdistaminen

Lisäksi

Ikkunanpesut
Tehopesut
Kalkinpoistot

Hinnastomme

Muuttosiivous

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Muuttosiivous

47,90 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,16 € /h

Lisätyöt tarvittaessa erikseen sovittavalla hinnalla.

Käynti- ja välinemaksu

Muuttosiivous

11 € / kerta

Muuttosiivous

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Muuttosiivous

54,90 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 21,96 € /h

Lisätyöt tarvittaessa erikseen sovittavalla hinnalla.

Käynti- ja välinemaksu

Muuttosiivous

15 € / kerta

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Kiitos siivouksesta. Olipa ihana tulla kotiin, kun jo ovella oli vastassa puhdas tuoksu. Tästä on mukava jatkaa lomaviikkoa!

– Ulla-Maija

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Miksi muuttosiivous?

Muuttosiivous on tarkkaa työtä

Vanhan jättäminen ja uuden alun aloittaminen kuuluu usein muuttamiseen. Muuttosiivous on usein muuttamisen pakollinen paha, joka voi venyä pahimmillaan yön pikkutunneille asti muun arjen ollessa tärkeysjärjestyksessä korkeammalla. Kuka meistä ei olisi joskus irroittanut kattolamppuja tai hinkannut uunipeltiä kolmelta aamuyöllä? 

Kotiapusi varmistaa, että voit unohtaa muuttosiivouksesta aiheutuvan stressin ja keskittyä olennaiseen. Pidämme huolen siitä, että vanha kotisi jää moitteettomaan kuntoon sen uusille asukkaille tai omistajille. Muuttosiivous sisältää perussiivouksen lisäksi muun muassa ikkunanpesut, tehopesut ja kalkinpoistot.

Ammattisiistijämme huolehtivat, että muuttosiivous päättyy paitsi putipuhtaaseen kotiin, myös asiakkaamme iloiseen hymyyn. Hoidamme siivouksen tehokkaasti tarvittavilla välineillä ja varusteilla, jotta sinun ei tarvitse jättää omia välineitä meidän käytettäväksi. Pakkaa vain kaikki tavarat muuttoautoon aina imuria myöten ja menoksi!

UKK

Näitä meiltä kysytään:

Kattavan perussiivouksen lisäksi muuttosiivous sisältää ikkunanpesut, tehopesut ja kalkinpoistot.
Heti kun muuttoaika on tiedossa.
Siivousaika on hyvin yksilöllinen riippuen mitä kohteessa tarkalleen tehdään. Ottamalla yhteyttä meihin, asia kyllä selviää.
Se olisi kyllä aika erikoista, mutta otat yhteyttä meihin ja käymme korjaamassa tilanteen.
Toimialueillamme Oulussa, Kempeleessä, Kiimingissä, Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Yhteydenotto­lomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme teille mahdollisimman pian.

  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.