Yritys

Kotiapusi auttaa, kun sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia tehdä itse tai jos haluat lisää vapaa-aikaa. Palvelemme reippaalla ja luotettavalla asenteella sinua arjen haasteissa.
Ota yhteyttä

Apu on lähellä

Miksi sinun kannattaa valita meidät

Paikallisuus

Työntekijämme ovat läheltä sinua. Puhdistusaineemme ovat kotimaisia. Olemme turvallinen, paikallinen toimija. Apu on lähellä!

Rehellisyys

Voit luovuttaa asuntosi turvallisin mielin siistijälle, tai ottaa kotipalvelun osaksi arkeasi. Meiltä ei koskaan tule yllättäviä lisälaskuja.

Ekologisuus

Kotiapusi käyttää ekologisia puhdistusaineita ja monikäyttöisiä siivousvälineitä. Automme ovat ekologisia hybridiautoja ja pyrimme minimoimaan autoilun tarvetta.

Selkeä hinnoittelu

Haluamme, että asiakassuhde perustuu pitkäikäisyyteen ja luottamukseen. Kotiapusi tarjoaa selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelumallin. Tiedät aina sen, mistä ja miten paljon maksat.

Asiakaslähtöisyys

Kartoitamme asiakkaan tarpeet laajasti ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelupaketin asiantuntemuksemme pohjalta. Olemme sinua varten.

Joustavuus

Palveluntarpeet voivat muuttua äkillisestikin. Kotiapusi tarjoaa joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan, myös muuttuneessa tilanteessa. Riittää, että ilmoitat meille muutoksista.

Me palvelemme

Kotiapusi Oy

Kotiapusi on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka innokas asiakaspalvelijoiden joukko palvelee sinua Oulun alueella sekä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 

Meille laadukas työnjälki on tärkeää ja haluamme nostattaa hymyn puhtaaseen kotiin saapuvan asiakkaan huulille. Olemme suorittaneet Palveluja kotiin -passin, joka vahvistaa ja varmistaa kodeissa tuotettavan palvelutyön luotettavuutta ja laatua.

Kiitos paljon, tytöt tekivät tosi hyvän työn. Tulen suosittelemaan ja tilaan ikkunanpesun teiltä myöhemminkin.

– Sari

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

Kotiapusin kaksi työntekijää siivoamassa vihreat paidat päällä

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Moderni metallinsävyisillä huonekaluilla sisustettu olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa tilaan.

Kiitos siivouksesta. Olipa ihana tulla kotiin, kun jo ovella oli vastassa puhdas tuoksu. Tästä on mukava jatkaa lomaviikkoa!

– Ulla-Maija

Kotiapusi

Yhteydenotto­lomake

Haluatko lisää tietoa siivouspalveluistamme, tai kenties jo varata siivouskäynnin? Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin vastaamme teille mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous