Kotisiivous Espoossa

Kotiapusi on vankka ja luotettava siivouspalveluiden tarjoaja Espoon alueella. Siivoamme kotisi asuntotyypistä riippumatta huolella ja rakkaudella. Liity tyytyväisten espoolaisasiakkaidemme joukkoon!
Varaa siivous

Näin se tapahtuu

Siivouksen vaiheet

Yhteydenotto

Jätä meille soittopyyntö, lähetä sähköposti tai laita viesti lomakkeella. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian.

Alkukartoitus

Otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme siivoustarpeesi ja budjettisi sekä varaamme halutessasi maksuttoman arviokäynnin hinta-arvion tarkentamiseksi.

Siivoustyö

Ammattilaistiimimme saapuu paikalle ja suorittaa siivoustyön sovitusti, minkä jälkeen sinä voit nauttia puhtaasta kodista.

Siivouspalvelut Espoossa

Mitä palveluita tarjoamme kaupungissasi?

Tarjoamme myös kotipalveluita Espoon alueella.

Kotiapusi Oy:n työntekijä päällään musta siivouspalvelun työpaita petaamassa sänkyä.

Espoon hinnastomme

Kotisiivous

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Jatkuva sopimus

51,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 20,60 € /h

Kertakäynti

56,50€ /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Ikkunanpesu

56,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Erikoispesut (mm. matonpesu, sängyn syväpuhdistus, tehopesut) erikseen sovittavalla hinnalla.

Käynti- ja välinemaksu

(sis. imurin)

Kotisiivous tai ikkunanpesu

15 € / kerta

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Moderni metallinsävyisillä huonekaluilla sisustettu olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa tilaan.

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

Kotiapusin kaksi työntekijää siivoamassa vihreat paidat päällä

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Kiitos siivouksesta. Olipa ihana tulla kotiin, kun jo ovella oli vastassa puhdas tuoksu. Tästä on mukava jatkaa lomaviikkoa!

– Ulla-Maija

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Kiitos paljon, tytöt tekivät tosi hyvän työn. Tulen suosittelemaan ja tilaan ikkunanpesun teiltä myöhemminkin.

– Sari

Kaksi valkoisiin siivouspalvelun työvaatteisiin pukeutunutta siistijää siivoamassa.

Miten voimme auttaa?

Espoon siivouspalvelut suurella sydämellä

Vuosien varrella olemme havainneet, että syitä siivouspalveluiden tilaamiseen on yhtä monta, kuin on asiakkaitakin. Osa tarvitsee apua arjesta selviytymiseen, kun taas toiset haluavat käyttää vapaa-aikansa mahdollisimman tehokkaasti. Joillekin siivoaminen on vain yksinkertaisesti epämukavaa. Olipa syy mikä tahansa, siivoamme kotisi huolellisesti ja rakkaudella ekologisia puhdistusaineita sekä monikäyttöisiä siivousvälineitä käyttäen.

Jokainen koti on yhtä arvokas. Meillä kodin siivoukset ovat aina kaikenkattavat, jotta voit aidosti huokaista helpotuksesta astuessasi kotiisi siivoustyön jälkeen. Kodin siivous sisältää aina WC:n ja kylpyhuoneen, keittiön, makuuhuoneiden ja muiden oleskelutilojen siivoamisen. Tarjoamme Espoossa myös ikkunanpesu- ja muuttosiivouspalvelut.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kotisiivouksen hinta Espoossa on alkaen 43,50 € /h (alv. 0 %) ja kotitalousvähennyksen jälkeen 17,40 € /h (alv. 0 %). Ikkunanpesun hinta on alkaen 48,50 € /h (alv. 0 %) ja vähennyksen jälkeen 19,40 € /h (alv. 0 %). Arvonlisäverottomia siivouspalveluita voi ostaa osana kotipalvelua, jos asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi, tai jos palvelu on muutoin arvioitu tarpeelliseksi esimerkiksi lasten tai nuorten hoitoon ja huoltoon liittyen. Lisätietoa kotipalveluistamme löydät kotipalvelusivultamme.

Tarjoamme kodin siivouksia, ikkunanpesua ja muuttosiivousta. Palveluihimme on myös mahdollista ostaa siivouslahjakortteja.

Kyllä. Palvelumme ovat pääsääntöisesti saatavilla koko Espoon alueella.

WC:n ja kylpyhuoneen, keittiön, makuuhuoneiden ja muiden tilojen kokonaisvaltaisen siivouksen. Katso tarkempi kuvaus siivouspalveluiden sivuiltamme.

Siivouspalveluiden tilaaminen on helppoa! Jätä meille soittopyyntö 041 3119 867 tai viesti alhaalla olevan yhteystietolomakkeen kautta.

Kotiapusi

Yhteydenotto­lomake

Haluatko lisää tietoa siivouspalveluistamme, tai kenties jo varata siivouskäynnin? Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin vastaamme teille mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous