Kotisiivous Helsingissä

Huolehdimme helsinkiläisten kodeista aina Lauttasaaresta Östersundomiin ja Eirasta Suutarilaan. Kotiapusi siivoaa kotisi tehokkaasti ja huolellisesti ympäristöä kunnioittaen. Valitse Suomen sydämellisin siivouspalvelu ja varaa kotisiivous Helsingissä!
Varaa siivous

Näin se tapahtuu

Siivouksen vaiheet

Yhteydenotto

Jätä meille soittopyyntö, lähetä sähköposti tai laita viesti lomakkeella. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian.

Alkukartoitus

Otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme siivoustarpeesi ja budjettisi sekä varaamme halutessasi maksuttoman arviokäynnin hinta-arvion tarkentamiseksi.

Siivoustyö

Ammattilaistiimimme saapuu paikalle ja suorittaa siivoustyön sovitusti, minkä jälkeen sinä voit nauttia puhtaasta kodista.

Siivouspalvelut Helsinki

Mitä palvelumme sisältävät?

Voit hankkia kauttamme myös kotipalvelut. Lue lisää kotipalveluistamme.

Kotiapusi Oy:n työntekijä päällään musta siivouspalvelun työpaita petaamassa sänkyä.

Helsingin hinnastomme

Kotisiivous

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Jatkuva sopimus

51,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 20,60 € /h

Kertakäynti

56,50€ /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Ikkunanpesu

56,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Erikoispesut (mm. matonpesu, sängyn syväpuhdistus, tehopesut) erikseen sovittavalla hinnalla.

Käynti- ja välinemaksu

(sis. imurin)

Kotisiivous tai ikkunanpesu

15 € / kerta

Kotiapusi Oy:n kaksi työntekijää hymyilemässä kameralle. Heillä on päällään vihreät työpaidat Kotiapusi-tekstillä.

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

Kotiapusin kaksi työntekijää siivoamassa vihreat paidat päällä

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Kiitos siivouksesta. Olipa ihana tulla kotiin, kun jo ovella oli vastassa puhdas tuoksu. Tästä on mukava jatkaa lomaviikkoa!

– Ulla-Maija

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Kiitos paljon, tytöt tekivät tosi hyvän työn. Tulen suosittelemaan ja tilaan ikkunanpesun teiltä myöhemminkin.

– Sari

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Moderni metallinsävyisillä huonekaluilla sisustettu olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa tilaan.

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Kaksi valkoisiin siivouspalvelun työvaatteisiin pukeutunutta siistijää siivoamassa.

Mitä lupaamme?

Kotisiivous Helsingissä suurella sydämellä

Tehokasta ja huolellista siivousta ympäristöystävällisillä pesuaineilla ja monikäyttöisillä siivoustarvikkeilla. Lupaamme toki tämän kaiken, mutta myös enemmän. Ensimmäinen kotisiivous on usein varsin henkilökohtainen kokemus, sillä koti on monelle meistä se tärkein ja rakkain paikka olla. Kotiin voi kuitenkin liittyä myös häpeää tai ahdistusta esimerkiksi siisteyteen liittyen. Niinpä haluamme lähestyä jokaista uutta asiakastamme yksilöllisesti, juuri heidän huoliaan, tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Kotiapusi on apunasi, oli syy siivouspalveluiden tilaamiseen sitten tiukat aikataulut, tarve saada tukea arkeen tai vain se, että et niin välitä siivoamisesta. Kodin siivous Helsingissä sisältää koko kodin siivoustyön; siivouksen jälkeen kodissasi kiiltää niin WC ja kylpyhuone, olohuone, keittiö ja muut kotisi huoneet. Vai etsitkö sittenkin muuttosiivousta tai ikkunanpesupalvelua?

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Siivouksen hinta Helsingissä on alkaen 43,50 € /h (alv. 0 %). Kotitalousvähennyksen jälkeen hinta on alkaen 17,40 € /h (alv. 0 %). Ikkunanpesun hinta on alkaen 48,50 € /h (alv. 0 %) ja vähennyksen jälkeen alkaen 19,40 € /h (alv. 0 %).

Arvonlisäveroton kotisiivous tai ikkunanpesupalvelu on mahdollista osana kotipalvelua silloin, kun sosiaalihuollon tarpeen edellytykset täyttyvät, eli esimerkiksi jos asiakkaan toimintakyky on heikentynyt sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi, tai palvelulle on tarvetta lasten tai nuorten hoitoon ja huoltoon liittyen. Kysy meiltä, oletteko oikeutettuja saamaan arvonlisäverotonta palvelua.

Voit tilata kotisiivouksen pääsääntöisesti minne tahansa Helsingin kaupungin alueella.

Kaiken! WC:n ja kylpyhuoneen, keittiön, makuuhuoneiden ja muiden tilojen kokonaisvaltaisen siivouksen.

Varaa siivous Helsingissä jättämällä meille soittopyyntö 041 3119 867. Voit laittaa myös viestiä alhaalla olevan yhteystietolomakkeen kautta.

Kotiapusi

Yhteydenotto­lomake

Haluatko lisää tietoa siivouspalveluistamme, tai kenties jo varata siivouskäynnin? Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin vastaamme teille mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous