Kotisiivous Vantaalla

Kotisiivous Vantaalla on helpotus kiireiseen arkeen. Ammattitaitoiset siistijät, helppo varaaminen, ekologiset siivousvälineet ja edullinen hinta. Varaa siivouspalvelu kotiisi jo tänään!
Varaa siivous

Näin se tapahtuu

Siivouksen vaiheet

Yhteydenotto

Jätä meille soittopyyntö, lähetä sähköposti tai laita viesti lomakkeella. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian.

Alkukartoitus

Otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme siivoustarpeesi ja budjettisi, sekä varaamme halutessasi maksuttoman arviokäynnin hinta-arvion tarkentamiseksi.

Siivoustyö

Ammattilaistiimimme saapuu paikalle ja suorittaa siivoustyön sovitusti, minkä jälkeen sinä voit nauttia puhtaasta kodista.

Siivouspalvelut Vantaa

Näitä siivouspalveluita tarjoamme

Oletko kiinnostunut tilaamaan itsellesi tai läheisellesi kotipalvelua? Lue lisää kotipalveluistamme.

Kotiapusi Oy:n työntekijä päällään musta siivouspalvelun työpaita petaamassa sänkyä.

Vantaan hinnastomme

Kotisiivous

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Jatkuva sopimus

51,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 20,60 € /h

Kertakäynti

56,50€ /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Ikkunanpesu

56,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Erikoispesut (mm. matonpesu, sängyn syväpuhdistus, tehopesut) erikseen sovittavalla hinnalla.

Käynti- ja välinemaksu

(sis. imurin)

Kotisiivous tai ikkunanpesu

15 € / kerta

Kotiapusi Oy:n kaksi työntekijää hymyilemässä kameralle. Heillä on päällään vihreät työpaidat Kotiapusi-tekstillä.

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Moderni metallinsävyisillä huonekaluilla sisustettu olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa tilaan.

Hyvää odotin, mutta erinomaista tuli.

Tarkkaa ja erittäin siistiä jälkeä. Suosittelen varmasti tätä siivousfirmaa muillekin.

– Tuulia

Kotiapusin kaksi työntekijää siivoamassa vihreat paidat päällä

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Kiitos siivouksesta. Olipa ihana tulla kotiin, kun jo ovella oli vastassa puhdas tuoksu. Tästä on mukava jatkaa lomaviikkoa!

– Ulla-Maija

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Kaksi valkoisiin siivouspalvelun työvaatteisiin pukeutunutta siistijää siivoamassa.

Mitä lupaamme?

Kivistöstä Hakunilaan ja Korsosta Myyrmäkeen

Olemme siivonneet useita koteja Vantaalla toimintamme aikana. Meille on tulleet tutuiksi niin pienet kerrostaloasunnot kuin suuret omakotitalotkin. Ammattitaitoinen siivoustiimimme kartoittaa sinun kotisi tarpeet jo yhteydenoton aikana ja huolehtii kotisi puhtaaksi ympäristöystävällisiä pesuaineita ja monikäyttöisiä siivousvälineitä hyödyntäen. Lopputuloksena on puhdas ja raikas koti, jossa sinun on parempi olla.

Vantaalaisten suosikkisiivouspalvelu on ehdottomasti viikkosiivous oman rytmityksen mukaan. Kotisiivouspalvelun lisäksi tarjoamme myös ikkunanpesua ja tehopesupalveluita koko Vantaan alueella. Hintaa siivoukselle jää parhaimmillaan kotitalousvähennyksen jälkeen vain 17,40 € / tunti (alv. 0 %). Kysy lisää hinnoistamme ja siivouspalveluistamme Vantaalla jättämällä meille soitto- tai yhteydenottopyyntö sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella tai suoraan soittamalla 041 3119 867.

Arvonlisäverotonta siivousta voi ostaa osana kotipalvelua, jos sosiaalihuollon tarpeen edellytykset täytetään esimerkiksi sairauden tai iän vuoksi. Lue lisää kotipalveluistamme täältä.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Vantaalla maksat siivouspalvelusta alk. 43,50 € /h (alv. 0 %). Kotitalousvähennyksen jälkeen hinta on vain alkaen 17,40 € /h (alv. 0 %). Ikkunanpesulle määritelty hinta on alk. 48,50 € /h (alv. 0 %) ja vähennyksen jälkeen alkaen 19,40 € /h (alv. 0 %).

Vantaan siivouspalvelut kattavat pääsääntöisesti koko Vantaan alueen.

Kotiapusi on pieni, mutta ammattitaitoinen siivouspalveluiden tarjoaja vankalla siivouskokemuksella. Siivoamme kotisi huolella ja rakkaudella ekologisin menetelmin.

Varaa kotisiivous, ikkunanpesu tai muuttosiivous Vantaalla jättämällä meille soittopyyntö 041 3119 867 tai laita meille viestiä alla olevan yhteystietolomakkeen kautta.

Yhteystietolomake

Yhteydenotto­lomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme teille mahdollisimman pian.

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.