Siivouslahjakortti

Lahjakortti kodin siivoukseen on jokaiselle mielekäs, aineeton ja ekologinen lahja, jonka avulla voit antaa lahjan saajalle paitsi puhtaamman kodin, myös paljon toivottua vapaa-aikaa. Kodin siivoukset tai ikkunoiden pesu yhdellä lahjakortilla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Oulussa.
Ota yhteyttä

Vaihtoehdot

Lahjakortit

3 tuntia

Kodin siivous

Kolmen tunnin kotisiivouslahjakortti sisältää kolme työtuntia tehokasta ja laadukasta siivousta. Kolmen tunnin siivouslahjakortti on oiva valinta pieneen kotiin, kuten yksiöön tai pieneen kaksioon. Voimassa 12 kk ostopäivästä.

Jätä soittopyyntö
Tyylikäs puutuoli puhtailla valkoisilla tyynyillä olohuoneen ikkunan edessä. Taustalla lasiovet siistiin makuuhuoneeseen.

5 tuntia

Kodin siivous

Viiden tunnin kotisiivouslahjakortti sisältää viisi työuntia tehokasta ja laadukasta siivousta. Viiden tunnin siivouslahjakortti on oiva valinta suurempaan kotiin, kuten 3-4 huoneen asuntoon tai omakotitaloon. Voimassa 12 kk ostopäivästä.

Jätä soittopyyntö
Siisti ja vaalein sävyin sisustettu olohuone, jossa vaaleanpunainen sohva ja suuri vaalea matto. Suuret ikkunat oikealla seinällä tuovat valoa huoneeseen.

4 tuntia

Ikkunanpesu

Ikkunanpesulahjakortti sisältää neljä tuntia perusteellista ikkunanpesua. Ikkunanpesulahjakortti on oiva valinta kotiin kuin kotiin, ja lahjakortin tuntimäärää voidaan muokata tarvittaessa! Voimassa 12 kk ostopäivästä.

Jätä soittopyyntö
Tummahiuksiset nainen ja lapsi halaavat suurten puhtaiden ikkunoiden edessä ja katsovat maisemia.

Hinnastomme

Kotisiivous tai ikkunanpesu

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Kotisiivous kertakäyntinä

49 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,60 € /h

Ikkunanpesu

49 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,60 € /h

Käynti- ja välinemaksu

(sis. imurin)

Kotisiivous tai ikkunanpesu

12 € / kerta

Kaksi siivoustyöntekijää siivoamassa valoisaa modernia keittiötä ammattimaisesti.

Kotisiivous tai ikkunanpesu

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Kotisiivous kertakäyntinä

56,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Ikkunanpesu

56,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Käynti- ja välinemaksu

(sis. imurin)

Kotisiivous tai ikkunanpesu

15 € / kerta

Kaksi siivoustyöntekijää siivoamassa valoisaa modernia keittiötä ammattimaisesti.
Kuvakollaasi Kotiapusi Oy:n siistijöistä siivoamassa. Mukana kuvia ikkunanpesusta ja keittiön siivouksesta.

SIIVOUSPALVELUT

Kotiapusi hoitaa puolestasi kaikki kodin siivoustyöt

Me pidämme kotisi puhtaana ja sinä voit vaikka uppoutua harrastukseesi! Jätä siivoushuolesi meille ja keskity itse perheeseen, rentoutumiseen, ulkoiluun; kaikkeen mikä on elämässäsi tärkeää. Kaikki työntekijämme ovat siivouksen ammattilaisia, jotka huolehtivat kokonaisvaltaisesti kotinne turvallisesta siivouksesta sovittuna ajankohtana. Olemme suorittaneet Palveluja kotiin -passin, joka vahvistaa ja varmistaa kodeissa tuotettavan palvelutyön luotettavuutta ja laatua.

5000+

TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA JA SIIVOTTUA KOTIA

Palveluistamme saat kotitalousvähennyksen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on vuonna 2024 maksamasi palvelun hinnasta 60 %, ja se hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuosittainen omavastuuosuus on 100 € ja enimmäismäärä 3500 €/vuosi/hlö (7000€/vuosi/pariskunta).

Meillä kotitalous­vähennyksen hyödyntäminen on helppoa

  • Toimitamme vakituisille asiakkaillemme veloituksetta vuoden vaihteen jälkeen sähköpostilla laskelman koko vuoden ajalta meiltä tilatuista kotitalousvähennyskelpoisista ostoista.
  • Laskelman yhteydessä kerromme, miten ilmoitat ostamasi palvelut verottajalle.

Kävitte tekemässä vanhemmilleni kotisiivouksen sekä saunan ja pesuhuoneen tehopesun. Ja ollaan niin supertyytyväisiä!!! Aivan ihana puhtaus ja raikkaus. Piti soittaa siskollekin ja porukalla ollaan ihmetelty, että kylppärin WC-pytty on puhdas! Se kun on ollut ihme töhkässä jo edellisten asukkaiden jäljiltä. Siis iso kiitos!

– Anna

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

En enää selviä itse siivoustouhuista. Heti kun kuulin Senjan aikomuksesta perustaa kotipalveluyritys, otin häneen yhteyttä. Olen erittäin tyytyväinen häneen ja hänen työnsä jälkeen. On suurenmoista saada työntekijä, joka tekee tunnollisesti ja iloisin mielin työtään. Hänet voin luottavaisesti jättää yksinkin kotiini touhuamaan, mutta enhän malta lähteä, kun on mukava seurata hänen touhujaan ja lopuksi kuulla: “Olipa mukava siivota sinun keittiötäsi!”

Kuntooni perustuen saan palvelun alvittomana. Palvelu on myös kotitalousvähennykseen kelpaava. Suosittelen lämpimästi Kotiapusi-firmaa kaikille kotiinsa apua tarvitseville.

– Eila 80v

Halusin vielä kiittää todella hyvästä siivouksesta! Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin, ja jälki oli ensiluokkaista. Joten kiitos paljon osaaville työntekijöillenne!

– Heta

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Moderni metallinsävyisillä huonekaluilla sisustettu olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa tilaan.
Kaksi naista juomassa kahvia keittiön pöydän äärellä.

Anna lahjaksi aikaa ja puhdas koti

Onnittele läheistä tai ystävää siivouslahjakortilla!

Lahjakortti käy mihin tahansa kodin siivoustyöhön toiminta-alueellamme, ja sisältää käyntimaksun sekä kolme tai viisi tuntia siivoustyötä, tai neljä tuntia ikkunanpesua.

Jätä soittopyyntö

Miksi siivouslahjakortti?

Siivouslahjakortti on varma valinta

Lahjan antaminen on usein haastavaa. Monella meistä on jo kaikkea, jolloin lahjan saajalle mielekkään tavaran hankkiminen voi tuottaa harmaita hiuksia. Vapaa-aika on monilla meistä kuitenkin kortilla, ja siinä siivouslahjakortti toimii mitä parhaimpana lahjana.

Lahjakortti kodin siivoukseen tai ikkunanpesuun on mielekäs lahja, jonka saaja voi hyödyntää haluamaan ajankohtana vuoden sisällä lahjakortin ostopäivästä. Tällöin lahjan saaja voi itse arvioida, milloin hän on ylimääräisen vapaa-ajan ja arjen avun tarpeessa. Siivouslahjakortti on myös ekologinen ja aineeton lahja; Kotiapusi käyttää vain ympäristöystävällisiä pesuaineita ja -tarvikkeita työnteossa.

Lahjakorttimme on käytettävissä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja Oulussa. Tarjoamme kolmen ja viiden tunnin lahjakortteja kodin siivouksiin sekä neljän tunnin lahjakortteja ikkunanpesuun. Mikäli haluat ostaa siivouslahjakortin, jonka tuntimäärä poikkeaa näistä, niin olethan meihin yhteydessä jättämällä soittopyynnön. Kotiapusin sopimusehdot ovat voimassa myös lahjakortilla maksetuissa siivouksissa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

UKK

Siivouslahjakortista kysyttyä:

Siivouslahjakortti sisältää joko koko kodin siivouksen tai kodin ikkunoiden pesun lahjakortin tyypistä riippuen. Kodin siivouksiin voi tutustua tarkemmin tältä sivulta ja ikkunanpesuun tältä sivulta.

Voit ostaa siivouslahjakortin jättämällä meille soittopyynnön. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää lahjakortteihin liittyen niin otathan meihin yhteyttä.

Siivouslahjakorttien hinta muodostuu valitusta tuntimäärästä ja käyntimaksusta.

Kotiapusi toimii Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Oulussa. Voit lunastaa lahjakortin näiden paikkakuntien alueilla.

Kotiapusi

Yhteydenotto­lomake

Haluatko lisää tietoa siivouspalveluistamme, tai kenties jo varata siivouskäynnin? Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin vastaamme teille mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous