Ikkunanpesu

Milloin viimeksi sait pestyä ikkunat? Ikkunanpesu on yksi suosituimmista palveluistamme. Vältä ikkunoiden pesu ja laita meidät puunaamaan haastavimmatkin kotinne ikkunat putipuhtaiksi!
Ota yhteyttä

LAATUTAKUU

Miksi sinun kannattaa valita meidät

Selkeä hinnoittelu

Haluamme, että asiakassuhde perustuu pitkäikäisyyteen ja luottamukseen. Kotiapusi tarjoaa selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelumallin. Tiedät aina sen, mistä ja miten paljon maksat.

Ekologiset valinnat

Meistä jokainen jättää (hiili)jalanjälkensä tähän maailmaan. Haluamme tehdä siitä mahdollisimman pienen valintojen kautta. Kotiapusi käyttää ekologisia puhdistusaineita ja monikäyttöisiä siivousvälineitä sekä pyrkii minimoimaan autoilun tarvetta.

Joustavuus

Siivoustarpeet voivat muuttua äkillisestikin. Kotiapusi tarjoaa joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan, myös muuttuneessa tilanteessa. Riittää, että ilmoitat meille muutoksista.

MITÄ TARJOAMME?

Ikkunoiden pesupalveluun kuuluu:

  • Lasipinnat kristallin kirkkaiksi
  • Karmit ja puitteet puhdistetaan
  • Kaihtimet puhdistetaan
  • Ikkunapelti puhdistetaan
  • Tuuletusluukku puhdistetaan

Hinnastomme

Ikkunanpesu

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Ikkunanpesu

49 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 19,60 € /h

Käynti- ja välinemaksu

Ikkunanpesu

12 € / kerta

Kotiapusi Oy:n kaksi työntekijää hymyilemässä kameralle. Heillä on päällään vihreät työpaidat Kotiapusi-tekstillä.

Ikkunanpesu

Siivouspalveluiden hinta muodostuu tuntihinnasta ja käyntimaksusta. Yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan.

Ikkunanpesu

56,50 € /h

Kotitalousvähennyksen jälkeen: 22,60 € /h

Käynti- ja välinemaksu

Ikkunanpesu

15 € / kerta

Kotiapusi Oy:n kaksi työntekijää hymyilemässä kameralle. Heillä on päällään vihreät työpaidat Kotiapusi-tekstillä.

Luotettava, ystävällinen palvelu. Oli ilo nähdä ammattilaisen pesemänä myös ikkunoiden puhtaus pesun jälkeen. Suosittelen muillekin palvelua.

– Ilona

Moderni metallinsävyisillä huonekaluilla sisustettu olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa tilaan.

Kiitos paljon, tytöt tekivät tosi hyvän työn. Tulen suosittelemaan ja tilaan ikkunanpesun teiltä myöhemminkin.

– Sari

Tarvitsimme myytyyn kotiimme muuttosiivouksen. Siivouksen hoiti nopeasti ja ammattitaidolla Kotiapusi Oy. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Huoneet oli siivottu ja pesty puhtaiksi ja raikkaiksi, ikkunat kiilsivät kirkkaina pesun jäljiltä. Oli ilo jättää tällainen asunto ostajalle. Voimme suositella tätä siivousyritystä muillekin.

– Asunnon myyjät

Kaksi vihreisiin siivouspalvelun työpaitoihin pukeutunutta henkilöä pesemässä huolella modernin asunnon suurta ikkunaa ulkopuolelta.

Miksi ikkunoiden pesu?

Jätä ikkunoiden pesu meille

“Pesen ikkunat sitten ensi syksynä. Tai keväänä. Tai ehkä säiden lämmetessä.”

Monet tunnistavat itsensä edellä mainitusta fraasista. Ikkunoiden pesu onkin usein se viimeinen siivoustyö tehtävälistalla, joka kisaväsymyksen tullessa jätetään tekemättä. Silloin Kotiapusi voi auttaa.

Ikkunoiden pesu ei oikeastaan ole kovin hankalaa. Se kuitenkin koetaan hankalaksi yleensä siksi, että kotoa ei löydy siihen tarvittavia erikoisvälineitä. Joskus ikkunat saattavat sijaita myös hankalassa paikassa; tällaisia ovat esimerkiksi kattoikkunat. Oman haasteensa ikkunanpesuun tuovat myös nykypäivänä suositut, lattiasta kattoon yltävät ikkunat. Ammattisiistijöillämme on vankka kokemus kaikenlaisten ikkunoiden pesemisestä. 

Ikkunanpesu on suosittu palvelu myös heidän keskuudessa, jotka huolehtivat muuten kotinsa siisteydestä itse. Kun luotat ikkunoiden pesun ammattilaisten käsiimme, voit nauttia aidosti puhtaasta kodista ja näkymistä ilman turhaa vaivannäköä. Tuloksen näkee välittömästi!

UKK

Meidän Top 5 ikkunoiden pesukysymykset:

Ikkunoiden pesun kustannukset koostuvat tuntihinnasta, sekä käyntimaksusta. Lisäksi palveluun on mahdollista ostaa myös siivouslahjakortti. Lue lisää lahjakorteistamme.

Vähintään kerran vuodessa.

Kyllä. Koko setti kerralla puhtaaksi.

Huonekalut siirrämme pois edestä ja lattian suojaamme omilla suojillamme.

Katsomme kanssasi paremman ajan.

Kotiapusi

Yhteydenotto­lomake

Haluatko lisää tietoa siivouspalveluistamme, tai kenties jo varata siivouskäynnin? Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin vastaamme teille mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous